pondělí 30. července 2012

Návštěva u mě doma/Visit at my home

Přeji krásný den/ Hello everybody

Po dlouhé době se vracím ke svému blogu, během mé nepřítomnosti jsem se věnovala převážně naší nové značce "french home", kterou již brzy tady uvedu. Ale teď zpátky ke mě domů :) Nedávno u mě časopis Style fotil můj dům a ráda bych se tady podělila s Vámi o fotky, které se do časopisu nevešly.
After a long time I am back to my blog. Main reason why I was not writing was that I was busy with developing our own brand "french home", which will be soon introduced here. But back to my home now :). Some time ago the magazine Style was at my home taking pictures for their summer issue and I would like to share with you photos which did not make it to the magazines. 

 obývák a jídelna v jednom/living and dining room
některé věci z obchodu se nějak objevily i u mě :)/ some stuff from the shop found their way to my living room :)

 jednou si našetřím na bílá okna .../ one day will save money for white windows...

Tato Madona mě uchvátila u jednoho dodavatele, ale neodvažovala jsem se jí koupit do obchodu../I fell in love with this Madonna but did not have courage to buy her for the shop...



Stará kuchyň z Ikey, natřená před pár lety, tento rok jsem se konečně dostala k výměně dřezu za bílý keramický../ My old re-painted Ikea kitchen, this year finally managed to change the sink for a ceramic one..


Můj poslední renovační projekt - koupelna: truhláři  Ma Maison mi vyrobili skříňku pod umyvadlo a skříň na ručníky s drátěnými dveřmi.../ My last renovation project - our joiners made sink cabinet and a towel cabinet with wire doors...



Isabella, já, Mia a medvídek z Gapu, kterého jsem koupila před narozením Isy a dodnes s ním spí.../ Isabella, me, Mia and Isa's favourite teddy bear.. 

Mějte se krásně
 Eva L.

Have a lovely day!
Eva L.

14 komentářů:

  1. Evi moc Vás zdravím a děkuji za krásné pozvání. Bydlení máte nádherné, je vidět, že Vaše práce je Vaším koníčkem. Doufám, že už se na podzim dostanu do Vašeho obchůdku a poznám Vás osobně.
    Mějte se krásně Zmorkusovic

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer Evi, krásně je u Vás doma. Děkuji za pozvání. I já se stále těším, že si udělám výlet do Prahy a konečně se podívám do Vašeho obchůdku.
    Mějte se hezky
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den,
    mela jsem to stesti byt jiz ve vasem obchudku pred narozenim deti a zakoupit jim nektere doplnky a mohu rici,ze je to uplne jine nez e shop.Z obchudku dycha tak utlna atmosfera,no jako z vaseho domova,jen se me tam jaksi nehodi ten prehravac.Ohledne oken mohu vrele doporucit nejen bilou,ale i stylove,rucne odlite okenni packy,uplne promeni okno ci dvere,pokud mluvim i o klice,dratene pletivo mame i ve dverich se sklem v pokojiccich a Madony do obchudku jste se myslim nemusela bat.

    OdpovědětVymazat
  4. Máte nádherně zařízený byt! Uměla bych v takovém bydlet :-) S dovolením se budu ráda vracet, mějte krásný den, Jolana

    OdpovědětVymazat
  5. Paní Evo, obchůdek znám zvenku i zevnitř, je to krása. A u Vás doma taky tak. Moc zdravím Margit

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné bývanie, cítim z neho teplo domova. Zariadené s vkusom a citom. Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
  7. Máte krásny domček, je tak harmonický a zariadený s citom... Neviem sa vynadívať... Tíško závidím, že takú nádheru máte okolo seba každý deň :) Prajem pekný deň

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji moc za milé komentáře. Zítra se chystám do orlických hor na další pouť související s naší značkou french home a už brzy se s Vámi podělím o tom jak vznikla, jak se vyrábí atd.

    Mějte se krásně
    Eva L.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vypadá opravdu nádherně :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Evi, je u vás moc krásně, a ze všeho nejhezčí je poslední fotka. :)

    OdpovědětVymazat
  11. ślicznie u Ciebie,bardzo bardzo mi się podoba ,pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  12. ślicznie u ciebie,bardzo mi sie podoba,pozdrawiam:)

    OdpovědětVymazat
  13. Evi, krásné bydlení i krámeček. Jsem potěšena, že Tvoje holčička se jmenuje stejně, jako ta naše - Mia. Krásný zbyteček večera. Věrka

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den,
    ten váš nápad s tou přetřenou kuchyní jsem viděl z Ikei jsem už někde viděl, nepublikujete i někde jinde? Krásná práce.
    Když jsem ženě nedávno zařizoval kuchyni novou, tak jsme pátrali po něčem, co by bylo dobré řešení. Nakonec jsme si vybrali tady www.interiery-jiricny.cz. ale jak se dívám na vaši práci, stydím se, že jsem se nevyhecoval taky k nějaké renovaci jako správnej kutil :-) Pěkný den, máte to opravdu krásné tu vaši domácnost.

    OdpovědětVymazat