pondělí 17. října 2011

Obchod v novém kabátě / New look of the shop

Přeji krásný den,

Nevím jestli jste zaznamenali, že obchod v Dlouhé se trochu změnil. Co jsme udělali? Willy, náš prodavač (který vypadá jak Mel Gibson, výborný basový kytarista, táta od 4 dcer a už také dědeček) se kdysi dávno živil jako malíř, takže když jsme potřebovali vymalovat - chopil se toho on. Použili jsme nádherné anglické barvy Farrow and Ball v odstínech chladné bílé a šedé. Týden jsme přehazovali věci z jedné strany na druhou, aby pak poslední den se vše podařilo dát na místo.

A co jsme ještě za ten týden stihli? Změnili jsme nábytek, logo, cenovky, ale pořád jsme zůstali obchodem, kdy každá věc je vybírána s láskou a nadějí, že potěší naše zákazníky.

Přikládám pár fotek jak to teď u nás vypadá v části pro "dospělé". Dětskou kolekci představím někdy příště.  

Hello everybody

I do not know if you have noticed but our shop in Dlouhá has changed. What happened? Willy, our great shop assistant - also Mel Gibson lookalike, great base guitar player, father of 4 beautiful daughters and also grandfather) once earned his living as a painter - so when we needed to paint the shop, Willy was the man. We used Farrow and Ball paints in cool white and grey shades.

And what else has changed in that week? We have changed our logo, our price tags and almost all the furniture but one thing remained the same - we still choose all the things we sell with love and hope that they will bring happiness and joy to our customers.

I have enclosed few photos of half of the shop  - the childrens' part will be posted soon. 










Mějte se krásně!

See you soon!
Eva L. 

6 komentářů:

  1. Nádherné uspořádání a tolik překrásného zboží. Přeji ať se zákazníkům líbí. Krásný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný obchod a úžasná nabídka. Ať máte mnoho spokojených zákazníků.
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Prześliczne rzeczy w cudownym sklepie :)pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Evi.Tvůj obchůdek je kouzelný a krásný.Přeji hodně potěšených zákazníků.Lena

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásný obchod - moc Vám fandím a přeji hodně spokojených zákazníků a spoustu radosti z práce.Bohužel se do Prahy dostanu málokdy ,ale jak budu mít příležitost, určitě neodolám.
    Krásný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné, milujem tento štýl.

    OdpovědětVymazat