čtvrtek 9. června 2011

Francouzská snídaně/French breakfast

Přeji krásný den!

Minulý měsíc mě kontaktovali z pořadu Jak se staví sen, že by si jejich klienti přáli předělat obývák a jídelnu do francouzského stylu a že se tedy vydávají k nám. Natáčení probíhalo tak, že jsme v obchodě prostírali stůl k snídani po francouzsku.

Jak to dopadlo se můžete podívat v sobotu 18.6. na Primě. Já budu v té době sedět v letadle, takže to neuvidím. Ale to je asi dobře, protože si nedovedu představit, že bych se na sebe dívala v televizi (jako asi většina lidí, trpím i když se musím poslouchat nebo dívat se na svoje fotky, takže vidět se A slyšet se - to je šílená představa::)). 

Pokud budete mít čas a budete se dívat (a nebude to úplně strašlivé), dejte prosím vědět jak to vše vypadalo. 

Přikládám pár fotek snídaně v trávě po francouzsku á la Ma Maison.

Hello everybody

Last month I got a call from a production from a TV programme How to build a dream. Their clients wished to re-do their dining and living room in a French style.

The TV crew then came to the shop and we were shooting for about an hour how to dress a table for a French breakfast. It will be aired on Saturday 18 June on Prima channel. I will be sitting on a plane at the time so will not be able to see it. Which is problably just as well as I cannot imagine the horror of watching myself.

So if you are watching, I will be happy if you let me know how it all looked. In the meantime, I have attached few photos of French breakfast á la Ma Maison.





Mějte se krásně!
Have a great day!
Eva L.

3 komentáře:

  1. Ahoj, tak takhle by se mi taky líbilo posnídat. Doufám, že na to nezapomenu a nahraju si to. 18. budeme mít doma nějakou oslavu, takže podívat se určitě nestihnu.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, fotky jsou krásně inspirativní a oddechové!
    Klienti z pořadu JSSS budou mít zřejmě ten nejkrásnější obývák a jídelnu, jakou si lze představit ;-).
    Hodně dalších obchodních úspěchů přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný den Evi, i já tou dobou nebyla v ČR, takže jsem na Primu nekoukala. Jen kvůli tvému příspěvku jsem si JSSS pustila na netu. Moc na tento pořad nekoukám, protože byty většinou promění do stylu, který já tolik nemusím.Každopádně tento díl byl moc hezký. Tvůj stůl byl nádherný. On vůbec celý obchod je nádherný, pár věcí už od tebe doma máme :) Budu se zase někdy těšit jak tady, tak třeba i v obchůdku Martina

    OdpovědětVymazat