úterý 31. května 2011

Factory style I

Přeji krásný den,

Určitě jste si všimly (pokud stejně jako já ležíte pořád v zahraničních časopisech o bydlení), že "factory style" je již několik let velmi populární a jeho popularita pořád roste. Upřímně říkám, že nejdřív jsem si tímto stylem nebyla úplně jistá, připadal mi moc mužský a příliš připomínal školní šatny.

Poslední dobou, ale, se mi tento styl začal moc líbit a jak jinak, než že jsem ho chtěla zakomponovat i do naší nabídky. Našli jsme dovatele, který vyrábí nádherné "lockers" neboli šatní skříňky na míru a jsme z toho unešeni. Jednu skříňku už máme i v obchodě a když ji přivezli, chtěla jsem si ji naložit přímo do mého auta. Ještě, že ho mám tak malé, jinak bych s mým lockerem už odjela.

Hello everybody,

I am sure you have noticed (if you are constantly browsing interior magazines like me) that "factory style" is more and more popular. To be totally honest, when I first saw it, I was not quite sure about it as it all seemed too masculine and reminded me of school changing rooms.

Recently, however, I have become a huge fan. So I started to look for a supplier for our shop and found one, which makes made to measure gorgeous lockers. We already have one piece in our shop and when they brought it, I almost just put it straight in my car. Fortunately my car is too small so the locker ended up in the shop.


Přikládám pár inspirativních obrázku v tomto stylu...
I have enclosed few inspirational photos of this style...

 (copyright House Doctor)


 (Copyright Jeanne D'Arc Living)


 (Copyright Jeanne D'Arc Living)


  (Copyright Jeanne D'Arc Living)


  (Copyright Jeanne D'Arc Living)


 (copyright Bloomingville)


A nakonec ukázka z naší budoucí kolekce...
And last a sample from our new future collection...


Budu moc ráda, když mi napíšete Váš názor na tento styl.
I will be really interested in your opinion about this style. 

Mějte se krásně!
Have a lovely day!
Eva L.


1 komentář:

  1. Dobrý večer,
    je to přesně tak jak jste to napsala ,,člověk se musí do tohoto stylu zamilovat´´! Vaše nová skříňka do nabídky je suprová! Opravdu. Vybrala jste perfektní kousek.Moc se mi líbí ta první fotka s modrou skříňkou,obrázek znám již delší dobu.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat